Ποιοι είμαστε

 
 
Η Loco4motive είναι μια καταξιωμένη εταιρεία, με διακριτικό τίτλο “TF wholesale” που από το 2014 δραστηριοποιείται στον τομέα της χονδρικής πώλησης διαφημιστικών και τουριστικών προϊόντων όπως t-shirts, πόλο, φούτερ, καπέλα κ.α.

Η Loco4motive είναι μια νέα καταξιωμένη εταιρία, με διακριτικό τίτλο “TF wholesale” που από το 2014 δραστηριοποιείται στον τομέα της χονδρικής πώλησης διαφημιστικών και τουριστικών προϊόντων. Η προϊοντική μας παλέτα διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε t-shirts, πόλο, φούτερ, στολές εργασίας, καπέλα, κούπες, στυλό, ατζέντες κ.α. Η εταιρία μας αντιπροσωπεύει, μεταξύ άλλων, τον οίκο της Β&C, κορυφαίας εταιρίας στο χώρο του διαφημιστικού ενδύματος και την εταιρία Atlantis με καπέλα εξαιρετικής ποιότητας και ευρείας γκάμας.
Επίσης, προσφέρουμε την δυνατότητα εκτύπωσης με την χρήση της μεθόδου της μεταξοτυπίας, sublimation και της θερμομεταφερόμενης στάμπας, καθώς και κέντημα σε επαγγελματική ένδυση στο τομέα του τουρισμού όσο και της διαφήμισης.
Η ομάδα μας είναι πάντα πρόθυμη να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για την κάθε επιχείρηση, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν την συνολική κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές και χρόνους παράδοσης.

Όλες οι επιλογές των εταιριών που αντιπροσωπεύουμε αντικατοπτρίζουν την προσωπική μας αντίληψη γύρω από τη ποιότητα. Αποκλειστικός σκοπός της εταιρείας είναι η άρτια εξυπηρέτηση του πελάτη, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα του προϊόντος. Η εξυπηρέτηση προσαρμόζεται στις μοναδικές ανάγκες της κάθε επιχείρησης μέσα από ένα πάρα πολύ φιλικό σύστημα επικοινωνίας και ένα άριστο δίκτυο διανομής.

Στόχος μας είναι η συνολική κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές και χρόνους παράδοσης.